Щоб вчорашні не стали завтрашніми...

Важливо мати добру пам'ять. Коли «режим руйнується на очах», на наших ж очах щури масово тікають з корабля, що тоне. Регіонали масово виходять з партії регіонів, розпускають організації. Чиновники голосно оголошують про свій вихід з пр… Десь воно і добре, це закономірно, але це не заслуговує великої шани, бо робиться десь для збереження посади, а десь власної шкури.
Якби всі вони зробили це 1 грудня, або хоча б 17 січня, тоді справді можна вважати такий вчинок протистоянням режиму, висловленням своєї чіткої людської позиції.
Тепер ці особи не заслуговують на повагу, хіба на гарантії безпеки, бо ми, на відміну від них, люди. І на цьому крапка.
Те ж саме стосується і тушок. Вчора до кабінету Народної ради в облраді почали забігати окремі особи, десь махали руками, мол «ми з вами, рєбята»… Потім навіть взяли участь у засіданні, не виступали, просто сиділи, примащувались. Подавали пропозиції по різним грізним зверненням до януковича. Як сказала наша партійка, депутат ОР Світланка Фочук – з тушки вже ніколи не буде людини! Це варто запам’ятати.
Не можна дозволити бандитам і крисам просто змінити колір партійного прапорця… Вони мають відійти в історію.

15 коментарів

Святослав Вишинський
Особисто мене і здивувала, і водночас не здивувала сьогоднішня заява Миколи Федорука на сесії міської ради. Знаючи його політичну біографію — слова закономірні. І справа, напевно, не в дипломатії. При всій моїй антипатії і до Віталія Михайлішина, і до Миколи Федорука, гадаю, буде найцікавіше поіменно розібрати і порівняти список тих, хто сьогодні знімав з посади першого, а у 2011 р. — другого.
Святослав Вишинський
Можливо, колись це зроблять історики. Адже «рукописи не горять».
Михайло Шморгун
Най Бог Вам помагає при владі… Думаю неповноцінних дибілів, типу вашого начальника Мунтяна просто розірвуть… Добре, що ми не древній Єгипет. Там, коли фараон помирав, його прислугу, наложниць, прихвостнів ховали разом з ним…
Альона Гливко
Просила, щоб ви залишалися чоловіком. але, певне, його там і не було… Історики справді колись все розставлять на свої місця. Мене переконували, що ви не провокатор, а розумна людини. Людини не бачу. Відповідно дискутувати немає з ким.
Михайло Шморгун
Ви вище дискусій… У вас партійні директиви…
Сергій Воронцов
Алена, класс депутата определяется тем, что он достоял буквально до конца. А все эти покаяния, которые так любит общественность и бабульки на рынке, во власти на хрен никому не нужны. Это значит депутат " гімна не вартий". На этом то все и держится, что они не разбегаются, как тараканы. У буковинских регионалов были хорошие депутаты, но Президент оказался… А потом, ну будьте объективны: сравните Мунтяна и Гайничеру, например. Мунтяна и Кушнирика. И расскажите всем почему Мунтян лучше, только без политики. Тут же не дети
Останній раз відредаговано
Альона Гливко
Клас депутата трохи в іншому, Сергію. У представництві, захисті та забезпеченні прав свого виборця, громадян своєї держави. А ті, що «благородно», як Ви кажете, достояли до кінця — довели до смерті оту сотню молодих хлопців, що були вбиті сьогодні на Майдані. Це для Вас є прикладом «классу»??? Є ще такі «классові», на них чекає трибунал. А таракани просто побігли вже шукати продовження свого життя, в тому числі, політичного. Покаяння це добре, але не коли воно відбувається з конкретної вигоди.
А стосовно Мунтяна, розумію, що як би я тут не аргументувала, то пролетить повз Ваші вуха, бо не того Ви тут шукаєте. Чим Мунтян кращий знають буковинці, які дають йому мандат довіри в обласній раді вже протягом 20 років. Може хоча б тому, що він не є і не був членом команди «політика» — бандита, що розкрав усю країну і від страху за власне жалюгідне існування почав вбивати своїх громадян… Але то для Вас порожній звук.
P.S. «Президент оказался»?? Бачу з Вашої риторики, що олігархи, зокрема фірташ, вже його злили
Сергій Воронцов
ПРезидент таки оказался… Трудно не заметить. Гайничеру, Кушнирику и Воронка «мандат довіри» продлевают многие годы. ПРи том, что у них гораздо меньше бабла(у двух последних)(а иногда просто не было), чем у Мунтяна… А бабло усиливают довиру.Регионал Воронка три раза по мажоритарке в городе идет — три раза. И не занимается подкупом, и от него не зависят (как в Камянке, например, от Мунтяна). Видному члену ВО Батьківщина Мельнику мандат довіри выписали при коммунистах еще. Он до сих пор не покаялся. А уже больше двадцати лет прошло. Не сыпьте лозунгами, меньше читайте СМИ. Через два-три года Вы увидите, что делают, как делают, и почему делают, если до сих пор не заметили.
Останній раз відредаговано
Михайло Шморгун
Сергій! Альона — заступник Мунтяна. Вона всьо прекрасно знає. І нічим його не краще…
Альона Гливко
)) ну бачу, що ви двоє тут влаштували таку вечірку, що я вже третій лишній. Веселіться, хлопці, поки ваш режим вбиває людей сотнями. Да, Міша, шкода, шо ваші фараони не заберуть вас з Сергієм у своі гробниці
Ігор Гамаль
Ага, тобто якщо ти не за «опозицію» то ти за «владу», так? Іншого не дано?

Так я вам відкрию велику таємницю: люди гинуть не за опозицію. Так, так, вони хочуть змінити всю цю систему і опозиція це частина цієї системи.
Святослав Вишинський
Цей допис зайвий раз довів, що опозиції довіряти не можна: «вчорашні» таки стали «завтрашніми». Ще зовсім недавно «регіонал» Ярослав Кушнірик — учора з подачі Олексія Каспрука (sic) був обраний секретарем Чернівецької міської ради. Зараз цьому почнуть шукати які завгодно виправдання, але факт на лице. І справа не тільки в тому, що опозиція проголосувала за перебіжчика, але й у тому, що три роки говорячи про необхідність перевиборів — так і не знайшла у своїх рядах кандидата на цю посаду. Три роки безвідповідальних заяв.
Святослав Вишинський
З емоційного тексту Олени Сазанової, опублікованого на шпальтах «Буковинської правди»:

"… Справжнім сюрпризом виявилось те, що новим в.о. секретаря призначили колишнього регіонала Кушнірика, що лише після подій 30 листопада вийшов з лав партії. Активісти вирішили також проголосувати, але за підняли руки небагато мітингувальників. Більшість кричали, що вони незгідні, але їх натомість обзивав провокаторами голова обласної «Батьківщини» — Іван Мунтян".

(«Буковинська правда», 21.02.2014)
Останній раз відредаговано
Михайло Шморгун
фєєрічний ідіот Іван М…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте