"Пакращення" храмового свята в с. Молодія

Прокинувшись сьогодні вранці, у день храмового свята жителі с. Молодія Глибоцького району  могли спостерігати таку от картину. На  електричних стовпах вздовж головної вулиці села розвішані прапори ПР.



Цікаві дві речі:

1.     Я стала свідком того, як вчора близько 22:30, під покровом ночі, певне,  вже традиційно цураючись своєї партійності, депутат Глибоцької районної ради від ПР на тракторці чіпляв свої партійні знамена на електричні стовпи. І не тільки на електричні стовпи — постраждала навіть тополя. При чому зачіпляв він прапори на самий вершечок, остерігаючись, напевне, що багато вже буде бажаючих їх зірвати і забрати з-перед очей своїх.

2.     Днями, коли в Молодії працювала виїзна агітаційна бригада «Батьківщини» і лишень витягла агітаційну продукцію, нізвідки миттєво з'явилася міліція із запитаннями про особи агітаторів та їх мету перебування в селі. Цікаво, як тепер відреагує міліція на використання в агітації Партією регіонів електричних стовпів, які аж ніяк не є спеціально відведеними місцями для розміщення носіїв політичної реклами. Будемо чекати на реакцію. Адже відповідне звернення «Батьківщини» вже готується. Так само як звернення стосовно участі сільської ради в агітації за кандидата від цієї ж партії, що забороняється п.4 ст. 74 Закону України про вибори народних депутатів України. Плакат відповідного мажоритарника висить на воротах сільської ради вже більше двох тижнів, ніби мовчки промовляючи «оставь надежду всяк сюда входящий» хоч подумати про голосування за якогось іншого кандидата чи партію»...



І епілог. Виходячи із церкви у день Великого свята, не від одного мого односельчанина можна було почути, що вже два дні у частини села немає світла, то полагодити світло хоча б на Храм вони не можуть, зате залізти на самий вершечок електростовпів,  аби зачепити свої знамена — то це раз-два і навіть свого нічного відпочинку не пожаліють.  

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте